Пятница , 29 Март 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Думками вголос поділіться з нами онлайн

Думками вголос поділіться з нами онлайн

Більше десяти років поспіль у районній газеті «Вісті Красноградщини» існує рубрика «Думки вголос». Щотижня кореспонденти видання виходять на вулиці Краснограда з фотоапаратом і блокнотом у руках, спілкуються з мешканцями та гостями міста, дізнаються про турботи і мрії співрозмовників. Згодом короткі репліки з фотографіями тих, хто поділився з журналістами своїми емоціями та поглядами друкуються на третій сторінці часопису. Все йшло, як годиться. Але з’явився КОРОНАВІРУС.

Вимоги карантину стають дедалі суворішими: маски на обличчях, відстань півтора метри, краще усамітнитися, аби поруч із вами взагалі  нікого не було… Не хотілося, аби вірус призупинив активний діалог із читачами на шпальтах газети. Адже  за весь час існування розділу «Думки вголос»  героями таких публікацій стали сотні людей.  Ми вдячні кожному, хто був із нами щирим і відвертим, цінуємо вашу довіру й завжди дослухаємося до всіх критичних зауважень і порад. Тож попри все прагнемо підтримувати таке спілкування.

Зараз технічні можливості дозволяють комунікувати дистанційно: обмінюватися ідеями, міркуваннями, світлинами. Смартфони та інші зручні гаджети для взаємозв’язку через інтернет є тепер майже у всіх. 

Усім охочим стати героями рубрики «Думки вголос» пропонуємо  cкористатися сучасними сервісами. Пишіть нам про все, що вас хвилює, та надсилайте свої фотографії для ілюстрації публікації на Viber  або месенджер газети «Вісті Красноградщини» у Facebook, а також на електронну пошту друкованого видання. Невдовзі ви зможете побачите себе на сторінках місцевої преси.  Тримаймося разом, тоді жодна біда нас не здолає.

Наші контакти:

Viber — +380 (99) 171-84-04

Facebook — @VistiKrasnograd

електронні адреси:    vistik@kharkov.ukrtel.net;           vistik2@ukr.net

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page