Пятница , 29 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / До хворих із підозрою на коронавірус виїжджатиме окрема бригада медиків

До хворих із підозрою на коронавірус виїжджатиме окрема бригада медиків

Вона створена на базі Красноградського відділення Центру екстренної медичної допомоги та медицини катастроф. Станом на друге квітня подібних викликів “швидкої” на Красноградщині не було.

— Організація надання допомоги хворим,у яких підозрюється коронавірусна інфекція,регламентована наказом Міністерства охорони здоров’я України № 722 від 28 березня  нинішнього року , — розповіла старший фельдшер відділення Ніна Боровська. — Цим документом затверджений алгоритм опитування осіб із такою підозрою, яким послуговується диспетчер під час визначення категорії виклику. Також визначений маршрут пацієнта у разі підтвердження ймовірного інфікування. Для транспортування подібних хворих передбачений окремий автомобіль та сформована відповідна бригада. За необхідності упродовж двох хвилин вона зобов’язана виїхати за вказаною адресою.

За словами Ніни Боровської, медики  забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту. Персонал пройшов навчання та знає, як діяти в такій ситуації. Однак прецендентів для виїзду бригади в районі досі не виникало.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page