Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Двічі повторні ПЛР-тести на коронавірус у медиків негативні

Двічі повторні ПЛР-тести на коронавірус у медиків негативні

Про це 20 травня кореспондентці видання повідомила в. о. директора КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Віра Горобович.

— Згідно з висновками внутрішнього розслідування, характер захворювання медичних працівників визнаний виробничим, інфікування вірусом було зумовлене контактом із хворим на COVID-19, — пояснила лікарка. — Тепер їх огляне лікар-інфекціоніст. Після 21 травня фахівці зможуть повернутися до роботи.

Діти медиків, у яких ПЛР-діагностика була позитивною на коронавірус, продовжують дотримуватися режиму ізоляції під наглядом сімейних лікарів. Повторні ПЛР-тести їм проведуть на 13-14 та 18-19 дні після встановлення діагнозу.

Однак уже на виписку готують двох пацієнтів інфекційного відділення, у яких було діагностовано COVID-19: чоловіка із Краснограда та жінку із Зачепилівки. Рішення про виписку буде прийняте на підставі повторних аналізів полімеразно ланцюгової реакції.

 Наразі в інфекційному відділенні ЦРЛ із підтвердженим діагнозом СOVID-19 перебуває ще одна жителька Зачепилівщини. Раніше вона отримувала лікування в одному із закладів охорони здоров’я області, але кілька днів тому була переведена звідти ближче до місця проживання.

Днями до інфекційного відділення ЦРЛ із діагнозом пневмонія госпіталізували ще двох мешканців району. Стан здоров’я чоловіків середньої тяжкості. Експрес-тести на COVID-19 у обох пацієнтів негативні. Біологічні проби направлені на перевірку до обласної лабораторії. Поки результатів немає.

Отже, згідно зі статистикою Харківського обласного лабораторного центру, нині  у Красноградському районі діагноз коронавірус підтвердився у 15 осіб, ще три випадки під підозрою.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page