Суббота , 27 Июль 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Два наркопритони в Краснограді викрила поліція

Два наркопритони в Краснограді викрила поліція

Правоохоронці отримали кілька скарг від місцевих жителів, що в одному з приватних домоволодінь на вулиці Короленка та у квартирі багатоповерхівки на вулиці Чернишевського розповсюджують наркотики та збирають наркозалежних громадян. За вказаними адресами полісмени провели обшуки. Перевірки засвідчили протиправну діяльність господарів житла.

— Власниками помешкань виявилися містяни 1984 та 1983 року народження. На момент обшуку окрім них в оселях знаходилися також двоє чоловіків, які зізналися у вживанні наркотичних речовин, — повідомили в Красноградському відділі поліції. — Раніше організатори притонів уже притягувалися до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Вони самостійно виготовляли небезпечне зілля, яким “пригощали” відвідувачів.

Наразі наркотичні засоби, а також предмети для їхнього виготовлення та споживання вилучені та направлені на експертизу.

За фактом правопорушення слідчий відділ відкрив кримінальні провадження за ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Фото Красноградський відділ поліції

Про нас admin

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page