Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / В умовах карантину дітям та уразливим верствам населення особлива увага

В умовах карантину дітям та уразливим верствам населення особлива увага

Такий підхід застосовують в Наталинській обєднаній територіальнія громаді.

Двадцять шостого березня сесія Наталинської сільської ради виділила кошти для придбання продуктових наборів неповнолітнім мешканцям громади пільгових категорій та всім іншим дітям, які зараз опинилися в скрутних життєвих обставинах. Також продуктами допоможуть одиноким жителям працездатного віку, котрі не мають постійного джерела доходів. Того ж дня виконавчий комітет органу місцевого самоврядування затвердив перелік товарів, які увійдуть до складу кошика.

— Учасники пленарного засідання внесли зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Наталинської сільської ради на 2018-2020 роки. Відтак у період дії карантинних заходів комісійно може прийматися рішення про виділення матеріальної допомоги громадянам, які її потребують, — зазначила очільниця територіальної громади Віолета Боровська.

Списки формуватимуться за поданням депутатів виборчих округів, виконуючих обов’язки старост і спеціалістів І категорії-адміністраторів Центру надання адміністративних послуг.

— Ми проводимо постійний моніторинг ситуації в усіх населених пунктах, які входять до складу Наталинської ОТГ. Наше завдання в цей непростий для країни час забезпечити посиленою опікою всіх представників уразливих категорій населення, зокрема тих, які мешкають у  найвіддаленіших куточках громади, — наголосила Віолета Боровська. — Сподіваюся, що короновірусна хвороба омине Красноградщину та поступово захворюваність піде на спад в Україні. Але на випадок виявлення недуги у жителів ОТГ, в сільському бюджеті передбачені кошти для виділення потерпілим одноразової матеральної допомоги на лікування.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page