Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Відучора на Красноградщині офіційно завершився опалювальний сезон

Відучора на Красноградщині офіційно завершився опалювальний сезон

Відповідне розпорядження підписав голова Красноградської райдержадміністрації Олександр Кайдаш. Відтак місцеве підприємство теплових мереж з 13 квітня припинило теплопостачання до житлового фонду та закладів соціальної сфери району.

— Тепер проводимо демонтаж обладнання для щорічної державної повірки та ремонтів, на окремих ділянках тепломереж розпопочаті ремонтні роботи, їх виконують чотири окремі бригади, — розповів директор Красноградського ПТМ Олександр Сидоренко.

За словами керівника тепломережі, наразі триває часткова заміна труб, якими подається тепло до Піщанської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Тут необхідно замінити майже 300 метрів трубопроводу. Олександр Сидоренко сподівається на фінансову підтримку Піщанської сільської ради. Кошти необхідні, аби закупити та встановити тут сучасні попередньо ізольовані труби. Також на капітальному ремонті перебуває зараз автомобіль УАЗ, до літнього сезону готують автокран. Решта техніка задіяна на об’єктах. 

У зв’язку із завершенням строкового договору, який діяв упродовж опалювального сезону, на підприємстві також звільнили частину робітників. З початку нового періоду теплопостачання їх відновлять на роботі. На час перерви в працевлаштуванні робітничий стаж на ПТМ для сезонників не прерветься. 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page