Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Відзавтра дошкільний підрозділ НВК № 2 відновить роботу

Відзавтра дошкільний підрозділ НВК № 2 відновить роботу

У дитсадку відкриються дві чергові групи, розраховані на 20 вихованців. Їх зможуть відвідувати малята різного віку.

— Згідно з рекомендаціями головного санітарного лікаря України в умовах карантинних обмежень кількість вихованців у одній групі не повинна перевищувати 10 дітей. Привести малечу до дитячого садка наразі виявили бажання батьки 20 малят. Відтак було прийнято рішення про відкриття двох груп, — пояснила начальник відділу освіти Красноградської райдержадміністрації Антоніна Турова. — Вони працюватимуть повний робочий день з 08.00 до 17.00. Освітній процес відбуватиметься з дотриманням всіх необхідних запобіжних заходів щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції.

За словами Антоніни Турової, дошкільний підрозділ навчально-виховного комплексу № 2 повністю готовий до роботи в новому навчальному році. У дитячому садку провели необхідний ремонт, тож його закриття на період ремонтних робіт надалі не планується.

Багатьох батьків дошкільнят і школярів зараз цікавить, у якому форматі дитсадки та школи надаватимуть освітні послуги з першого вересня нинішнього року.

— На середину липня відомо, якщо рівень захворюваності на COVID-19 в області у порівнянні з нинішнім не підвищиться, то  заклади освіти розпочнуть новий навчальний рік у звичному режимі, — повідомила співрозмовниця.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page