Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / ЗНО-2019: відділ освіти Красноградської РДА оприлюднив попередні результати тестування

ЗНО-2019: відділ освіти Красноградської РДА оприлюднив попередні результати тестування

Найвищу 200-бальну оцінку не набрав жоден випускник місцевих шкіл. Однак чимало юнаків і дівчат склали тести з кількох предметів на високому рівні в еквіваленті 12 балів за шкільною системою оцінювання.

— Найкращі результати цьогоріч одинадцятикласники району показали з історії України, фізики та англійської мови, середній бал із цих дисциплін становить 8,3, 8,1 та 8,0 відповідно, — повідомила кореспонденту видання методист районного методичного центру відділу освіти РДА Ольга Міхно. – Серед навчальних закладів за якістю знань лідирує гімназія «Гранд». Дев’яносто один відсоток  її учнів написали зовнішнє незалежне оцінювання на достатньому та високому рівні. Друге й третє місце рейтингу поділили навчально-виховний комплекс № 2 та Піщанський НВК. У них цей показник становить 83 %.

На еквівалент 12 балів ЗНО з української мови та літератури  здолали шість випускників. Двоє з них представники ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І.  Копиленка, решта – вихованці НВК № 2, НВК № 3, Піщанського НВК та гімназії «Гранд».

Математику на «12» склали по одному учню у ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І.  Копиленка та Піщанському НВК. Історію України з такою оцінкою написали чотири майбутні абітурієнти. Вони навчалися у НВК № 3, гімназії «Гранд» (два учні)  і ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І.  Копиленка. Найвищий бал за шкільною системою оцінювання за зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови здобув вихованець місцевого багатопрофільного ліцею.

Статус ймовірних медалістів підтвердили десять претендентів на свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою. Отже, дві золоті медалі – в учнів ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І.  Копиленка, по одній – у випускників НВК № 3, Піщанського НВК, гімназії «Гранд» та багатопрофільного ліцею. Один срібний медаліст у НВК № 2, троє – у гімназії «Гранд».

Детальний аналіз результатів ЗНО-2019 буде відомий наприкінці серпня-початку вересня.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page