Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Вихованці РЦДЮТ розвивають таланти онлайн

Вихованці РЦДЮТ розвивають таланти онлайн

Попри карантин гуртківці районного Центру дитячої та юнацької творчості не припинили заняття, а лише змінили їхній формат.

— Педагоги спілкуються з учнями через вайбер і фейсбук. Так діти отимують завдання,  обмінюються своїми спостереженнями, творчими доробками та діляться тим, як проводять свій час, — розповіла заступник директора РЦДЮТ із навчально-методичної роботи Людмила Меднікова. — Таким чином ми визначилися з переможцями районного етапу Всеукраїнського конкурсу “Великодня писанка” та відправили кращі вироби для участі на обласному рівні. До роковин Чорнобильської трагедії організували онлайн-флешмоб: вихованці долучилися до конкурсу малюнків, декламували вірші, влаштовували літературні читання, театралізовану імпровізацію тощо.

Якщо зайти на сторінку РЦДЮТ у фейсбуці, тут справді можна побачити активне життя: відеозаписи вокалістів і танцюристів, світлини від вихованців інших гуртків, майстер-класи педагогів і ще багато цікавого.

—  Паралельно з проведенням дистанційних занять педагогічні працівники не забувають про підвищення кваліфікації, самі беруть участь у онлайн-вебінарах, удосконалюють свою фахову майстерність, — говорить Людмила Меднікова.

Нині діти і педагоги активно готуються до онлайн-флешмобу, присвяченому Дню перемоги. Що з того вийде, скоро дізнаємося.

 

Фото: https://www.facebook.com/photo?fbid=810490436046787&set=a.677946269301205

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page