Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Вилікувалися від коронавірусу

Вилікувалися від коронавірусу

З інфекційного відділення Красноградської центральної районної лікарні виписали трьох пацієнтів, які одужали після коронавірусної інфекції, — повідомили в ЦРЛ 24 червня. Серед них житель Краснограда та мешканки Зачепилівського і Сахновщинського районів. Також спростовано підозру на СOVID-19 у ще одного хворого, який лікується в стаціонарі ЦРЛ із діагнозом «пневмонія». ПЛР-тест його біологічного матеріалу  виявився негативним.

Нині в інфекційному відділенні районної лікарні перебуває один пацієнт із коронавірусом. Результати повторної ПЛР-діагностики будуть відомі незабаром. Також ще одна пацієнтка із СOVID-19 дотримується режиму самоізоляції під наглядом сімейного лікаря.

За останні кілька днів хворі із пневмоніями до ЦРЛ не поступали.

У Харківській області за минулу добу коронавірус діагностували ще у 48 пацієнтів, із них більшість  — жителі Харкова, — інформує обласний лабораторний центр. На 24 червня маємо в регіоні 1892 підтверджених випадків COVID-19. Відучора збільшилося число летального перебігу хвороби, померло ще двоє краян. За весь період спостережень  коронавірусна інфекція забрала життя у 71 жителя області. Після COVID-19 на Харківщині одужали 950 людей.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page