Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Ветерани-афганці прагнуть поновлення пільг

Ветерани-афганці прагнуть поновлення пільг

Двадцять п’ятого грудня на Центральній площі міста Краснограда зібралося кілька сотень людей. Це ветерани війни в Афганістані з Красноградського та Зачепилівського районів.

Колишні воїни-афганці прагнуть відновлення в повному обсязі пільг і соціальних гарантій, як того вимагає закон України. Зокрема, Роман Поляков зазначив, що наразі вони хочуть, аби норми ЗУ «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» повернули в попереднє русло.

На зборах ішлося також про відшкодування коштів за пільгове автоперевезення на міжміських маршрутах. З цього приводу голова Красноградської районної ради Володимир Птишник, який долучився до діалогу з афганцями, повідомив, що наступного року пільговики користуватимуться автобусними послугами на міжміських маршрутах без жодних обмежень. Таке рішення ухвалила сесії райради вчора, 24 грудня.    

Зібрання пройшло спокійно. Його учасники вирішили підготувати звернення до районної та обласної влади, а також Президента України щодо збереження пільг та соціальних гарантій у повному обсязі.   

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page