Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Біля ФОКу заасфальтували дорогу

Біля ФОКу заасфальтували дорогу

Шляховики поклали асфальт на частині дорожнього полотна перед центральним входом до фізкультурно-оздоровчого комплексу на вулиці Соборній, а також на проїзді між приміщенням новобудови та багатоквартиним будинком на вул. Преображенській, 6.

— Роботи проводилися згідно з прямою угодою між нашим підприємством  і Департаментом капітального будівництва облдержарміністрації, — повідомив керівник філії «Красноградське ДЕП» Олександр Боровський. — Вона стосується благоустрою території навколо ФОК. Сума фінансування склала понад вісімдесят тисяч гривень.

Жителі багатоповерхівки на вулиці Преображенській, 6 радо сприйняли ці перетворення.

— Нарешті дочекалися відновлення асфальтного покриття біля будинку, — зазначила мешканка однієї з квартир п’ятиповерхівки, яка представилася Риммою. — У мене маленький син. Часто гуляємо з ним у візочку. Поки тривало будівництво й після його завершення проїхати тут взагалі було неможливо — суцільні ями. Тепер — інша справа.

Ремонт дороги поблизу з ФОКом привернув увагу багатьох містян. Красноградці сподіваються, що невдовзі спортивний об’єкт запрацює на повну потужність.

 

 

 

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page