Суббота , 27 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Майже шістсот красноградських школярів дотримуються самоізоляції

Майже шістсот красноградських школярів дотримуються самоізоляції

На сьоме грудня через підозру на коронавірусну інфекцію в учнів або педагогів закладів загальної середньої освіти Красноградщини самоізолювалися двадцять шість класів або 595 дітей, — поінформувала учасників апаратної наради в РДА начальник відділу освіти райдержадміністрації Антоніна Турова.

— Переважно це вихованці шостих – одинадцятих класів. Коронавірус підозрюють у представників  учнівсько-педагогічних колективів ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І.Копиленка, НВК № 3. Натомість найбільше в гімназії «Гранд», тут дистанційно навчаються 14 класів або 312 учнів, — уточнила Антоніна Турова в розмові з кореспонденткою видання. — Крім того, через інші захворювання, у тому числі гостру респіраторну вірусну інфекцію, школу не відвідують ще 598 хлопців і дівчат.

Також діагноз COVID-19 підтвердився у чотирьох педагогів, які працюють в навчально-виховних комплексах № 2 та № 3 та у гімназії «Гранд».

З сьомого грудня на самоізоляцію відправилася старша група дошкільного підрозділу Піщанського НВК. Тут на ковід захворіла одна з виховательок. З минулого тижня у такому режимі перебуває старша група міського дитсадка № 17. Хворобу діагностували в однієї з маленьких вихованок. Відтак до 14 грудня малеча залишатиметься вдома.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page