Пятница , 29 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Майже шістсот красноградських школярів дотримуються самоізоляції

Майже шістсот красноградських школярів дотримуються самоізоляції

На сьоме грудня через підозру на коронавірусну інфекцію в учнів або педагогів закладів загальної середньої освіти Красноградщини самоізолювалися двадцять шість класів або 595 дітей, — поінформувала учасників апаратної наради в РДА начальник відділу освіти райдержадміністрації Антоніна Турова.

— Переважно це вихованці шостих – одинадцятих класів. Коронавірус підозрюють у представників  учнівсько-педагогічних колективів ЗЗСО І-ІІІ ст. № 1 ім. О. І.Копиленка, НВК № 3. Натомість найбільше в гімназії «Гранд», тут дистанційно навчаються 14 класів або 312 учнів, — уточнила Антоніна Турова в розмові з кореспонденткою видання. — Крім того, через інші захворювання, у тому числі гостру респіраторну вірусну інфекцію, школу не відвідують ще 598 хлопців і дівчат.

Також діагноз COVID-19 підтвердився у чотирьох педагогів, які працюють в навчально-виховних комплексах № 2 та № 3 та у гімназії «Гранд».

З сьомого грудня на самоізоляцію відправилася старша група дошкільного підрозділу Піщанського НВК. Тут на ковід захворіла одна з виховательок. З минулого тижня у такому режимі перебуває старша група міського дитсадка № 17. Хворобу діагностували в однієї з маленьких вихованок. Відтак до 14 грудня малеча залишатиметься вдома.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page