Пятница , 10 Май 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У Красноградській громаді нагородили аграріїв

У Красноградській громаді нагородили аграріїв

Третьої неділі листопада професійне свято відзначають працівники сільського господарства. З цієї нагоди сьогодні відбувся урочистий прийом очільниці Красноградської міської громади Світлани Кривенко.

Насамперед присутні на заході вшанували пам’ять усіх полеглих у російсько-українській війні хвилиною мовчання.

До аграріїв зі словами теплих вітань звернулася міський голова Світлана Кривенко. Зокрема, вона подякувала їм за невтомну працю на полях і фермах, за вирощені врожаї і продукцію тваринництва. Відзначила також вклад сільськогосподарських і фермерських господарств у підтримку внутрішньо переміщених осіб, військових, а також дітей громади. Незважаючи на складні випробування війною, трудівники наразі міцно тримають свій продовольчий фронт.

За вагомі виробничі здобутки та активну участь у житті громади кращі представники сільськогосподарської сфери отримали Грамоти Красноградської міської ради.     

Мистецькі вітання винуватцям події подарували: вокалістки Ірина Стадник та Катерина Карпенко, зразковий танцювальний колектив «Крапелька» Красноградського будинку культури (кер. Ірина Пилипенко та вокальний ансамбль «Юність» місцевої школи мистецтв (кер. Світлана Шарова).

Більше — у черговому номері «Вістей Красноградщини».   

  

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page