Пятница , 17 Май 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Почуття національної єдності не залежить від віку

Почуття національної єдності не залежить від віку

Шістнадцятого лютого 2022 року в Україні вперше відзначили День єднання. Його започаткували в державі  на знак консолідації суспільства на противагу зовнішнім викликам та проявам агресії, які нині посилилися в геополітичному просторі навколо країни. Цього дня у населених пунктах  Красноградщини відбулася низка тематичних заходів. У них також  взяли участь наймолодші жителі місцевих громад.

Зокрема, День єднання відбувся у закладі дошкільної освіти № 17 Красноградської міської ради.

— Відчуття належності до певної держави та нації не виникає на пустому місці. Це результат виховання, коли у дитини змалку розвивають почуття любові до рідної землі через знання національних звичаїв і традицій, обізнаність із її культурною та історичною спадщиною, навчають пишатися тим, що ти є представником єдиного народу, — говорить директорка ЗДО № 17 Оксана Богатирьова. — У системі дошкільної освіти велика увага приділяється формуванню у дітей патріотичного ставлення до батьківщини. День єднання також був присвячений цій важливій темі.

Під час занять вихователі говорили з малечею про те, що часточка України знаходиться в кожному з нас. Разом із наставниками діти виготовили символи єднання — дві руки, які міцно тримають одна одну. Вихованці старшої та середньої груп взяли участь у танцювальному флешмобі «Ми діти України». У дитсадку пройшла естафета «Козацькому роду нема переводу».

Педагоги закладу дошкільної освіти поділилися світлинами та відео про відзначення  Дня єднання-2022.

Фото з архіву ЗДО № 17 Красноградської міської ради

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page