Вторник , 23 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Почуття національної єдності не залежить від віку

Почуття національної єдності не залежить від віку

Шістнадцятого лютого 2022 року в Україні вперше відзначили День єднання. Його започаткували в державі  на знак консолідації суспільства на противагу зовнішнім викликам та проявам агресії, які нині посилилися в геополітичному просторі навколо країни. Цього дня у населених пунктах  Красноградщини відбулася низка тематичних заходів. У них також  взяли участь наймолодші жителі місцевих громад.

Зокрема, День єднання відбувся у закладі дошкільної освіти № 17 Красноградської міської ради.

— Відчуття належності до певної держави та нації не виникає на пустому місці. Це результат виховання, коли у дитини змалку розвивають почуття любові до рідної землі через знання національних звичаїв і традицій, обізнаність із її культурною та історичною спадщиною, навчають пишатися тим, що ти є представником єдиного народу, — говорить директорка ЗДО № 17 Оксана Богатирьова. — У системі дошкільної освіти велика увага приділяється формуванню у дітей патріотичного ставлення до батьківщини. День єднання також був присвячений цій важливій темі.

Під час занять вихователі говорили з малечею про те, що часточка України знаходиться в кожному з нас. Разом із наставниками діти виготовили символи єднання — дві руки, які міцно тримають одна одну. Вихованці старшої та середньої груп взяли участь у танцювальному флешмобі «Ми діти України». У дитсадку пройшла естафета «Козацькому роду нема переводу».

Педагоги закладу дошкільної освіти поділилися світлинами та відео про відзначення  Дня єднання-2022.

Фото з архіву ЗДО № 17 Красноградської міської ради

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page