Вторник , 16 Июль 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / На прийом до лікаря лише у крайньому випадку

На прийом до лікаря лише у крайньому випадку

По-можливості обмежити відвідини закладів охорони здоров’я медики просять людей непрацездатного віку. Зокрема, тимчасово утриматися від планових обстежень і походів на консультації до вузьких спеціалістів пацієнтам із хронічними недугами.

— Через те, що частина лікарів перебуває на листках непрацездатності, склалася непроста ситуація з організацією прийому хворих, — говорить в. о. директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» Руслана Равлюк. — Щодня у Краснограді медики приймають більше 60 пацієнтів. У одній черзі знаходяться, як громадяни з ознаками гострих респіраторних вірусних інфекцій, так  і ті, які мають хронічні захворювання у стадії ремісії. Аби обмежити небажані контакти, просимо таких пацієнтів по-можливості залишатися вдома та консультуватися з сімейними лікарями телефоном.

За словами Руслани Равлюк, у будні сімейні лікарі згідно зі складеним графіком ведуть прийом у міських амбулаторіях  із 08.00 до 18.00, а у сільській місцевості з 08.00 до 16.02. У вихідні для прийому пацієнтів у невідкладних станах відкриті тільки амбулаторії загальної практики сімейної медицини в місті, Наталиному та Піщанці. Під невідкладними станами насамперед розуміють високу температура тіла, підвищений артеріальний тиск.

Про нас admin

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page