Вторник , 16 Июль 2024
На головну / НОВИНИ / Дев’ятикласники попрощалися зі школою

Дев’ятикласники попрощалися зі школою

П’ятнадцятого червня випускникам дев’ятих класів закладів загальної середньої освіти (ЗЗСО) Красноградщини вручили свідоцтва про здобуття базової середньої освіти. Документ отримали 327 хлопців і дівчат, з них 23 з відзнакою.

— У зв’язку з карантином урочистості в школах не проводилися. Процедура відбувалася в робочому порядку. Свідоцтва вручали керівники ЗЗСО  за індивідуальним графіком, про який учнів завчасно попередили, — розповіла методист районного методичного центру відділу освіти Красноградської РДА Ольга Міхно. — Необхідні вимоги карантинних обмежень були дотримані. Скупчення людей не було.

За словами Ольги Міхно, хлопці та дівчата, які вирішили продовжити шкільне навчання, на вручення могли не приходити. До наступного 10-го класу  їх перевели автоматично. Ознайомитися з результатами закінчення базового рівня школи вони могли дистанційно. Кожному з них відправили повідомлення з прикріпленим файлом на електронну адресу або в доступні мобільні додатки. Їхні документи зберігатимуться в навчальних закладах до завершення повного курсу шкільної освіти.

Цього дня відповідні свідоцтва отримали й учні дев’ятих класів ЗЗСО Наталинської об’єднаної територіальної громади. Тут базовий щабель школи здолали 37 випускників.

Про нас admin

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page