Воскресенье , 1 Сентябрь 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Одинадцять хворих коронавірусом і три нові підозри на Covid-19: статистика Харківщини на ранок 12 квітня

Одинадцять хворих коронавірусом і три нові підозри на Covid-19: статистика Харківщини на ранок 12 квітня

Всі троє хворих, у яких підтвердився діагноз, жінки 39, 42 та 62 років. Наймолодша з них — жителька Харкова, дві інші з Балаклії та Лозової відповідно. Пацієнтки госпіталізовані. В усіх недуга протікає не у тяжкій формі, — зазначив голова Харківської ОДА Олексій Кучер у Telegram.

Одна з пацієнток — медпрацівник, яка працювала в Кропивницькому. Інша контактувала з чоловіком, із таким діагнозом. Походження інфікування третьої уточнюється.

Наразі в Харківській області офіційно встановлено 11 випадків інфікування коронавірусом,19 спростовано, решта на перевірці. Померлих немає, тих, хто вилікувався теж. 

В Україні на Covid-19 на 12 квітня захворіли 277 громадян, за останню добу -266 нових випадків; 83 пацієнтів померли,89- одужали.

Про нас admin

Перевірте також

Уряд оновив перелік категорій осіб, які можуть скористатися послугою «Муніципальна няня»

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page