Вторник , 16 Июль 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Сьогодні — скорочені уроки, відзавтра — карантин

Сьогодні — скорочені уроки, відзавтра — карантин

Дванадцятого березня у школах району заняття відбудуться за скороченим графіком, із завтрашнього дня у закладах дошкільної, загальної середньої, інклюзивної та позашкільної освіти вони будуть тимчасово припинені, — інформує відділ освіти Красноградської райдержадміністрації. Карантин триватиме три тижні з 13 березня до 3 квітня. Підставою для введення цього запобіжного заходу стала загроза поширення коронавірусу. Відповідну постанову напередодні ухвалив Кабінет міністрів України.

— Збираємо нараду з керівниками навчальних закладів Красноградщини. Під час засідання визначимося з організацією дистанційного навчання учнів, зокрема випускних дев’ятих та одинадцятих класів, — розповіла начальник відділу освіти КРДА Антоніна Турова. — Також відомо, що дати пробного зовнішнього незалежного оцінювання, яке було заплановане на 21 та 28 березня, перенесені. Але інші поки не визначені. Про це повідомлять додатково.

Коресподентка видання поспілкувалася з керівниками місцевих закладів вищої освіти й професійного ліцею. Нині вони працюють у штатному режимі. Однак питання про оголошення карантину на відвідини занять студентами та учнями лишається відкритим.

Про нас admin

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page