Воскресенье , 1 Сентябрь 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Куди росіяни поцілили під час ракетної атаки на Харківщині

Куди росіяни поцілили під час ракетної атаки на Харківщині

Уранці 26 серпня російські окупанти масовано обстрілювали регіони України, зокрема й Харківську область. Як розповів начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, ворог поцілив по Харкову, Ізюмському, Лозівському та Красноградському районах, інформує видання KHARKIV Today.

У Харкові російська ракета влучила по відкритій території у Немишлянському районі, люди не постраждали. В області цілями ворога стали промислові підприємства та інфраструктурний об’єкт. Під обстріли потрапили Ізюмський, Лозівський і Красноградський райони. Через удар по Ізюмщині загинув чоловік, ще дві людини поранені. За інформацією Харківської обласної прокуратури, загиблому був 41 рік, він — співробітник підприємства.

У селі Першотравневе (Красноградський район) пошкоджень зазнав об’єкт інфраструктури. У селі Олексіївка (Лозівщина) загорілася трава, вогонь поширився на площу один гектар. Ворог ударив по селу ракетою Х-22, постраждалих немає.

«У нас одне влучання у фактично передмістя міста Харкова, відкрита територія, постраждалих немає. Це Немишлянський район міста. Натомість був ракетний удар по цивільному промисловому підприємству в Ізюмському районі. Там загинув один чоловік, принаймні ще дві людини отримали поранення. Наразі там всі служби працюють на місцях і аналізують пошкодження, тип боєприпасу. Крім того, ми так само мали масовані удари і по інших територіях. Наразі ще встановлюємо місця і наслідки. Це і Лозівський район, і Красноградський. Так само по цивільному промисловому підприємству. На щастя, за нашою інформацією, щодо постраждалих інформація не надходила. Однак ще продовжуємо аналізувати наслідки», — розповів Синєгубов в ефірі національного телемарафону.

Вибухи цього дня лунали у Харкові та Києві, Луцьку, Дніпрі, Одесі та інших регіонах. Є жертви серед цивільного населення. Після обстрілів по населених пунктах України енергетики застосували аварійні відключення світла.

 

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Уряд оновив перелік категорій осіб, які можуть скористатися послугою «Муніципальна няня»

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації повідомляє, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page