Вторник , 16 Июль 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Круглий стіл: професійне навчання та підготовка кадрів

Круглий стіл: професійне навчання та підготовка кадрів

Днями очільниця Красноградської міської ради Світлана Кривенко разом з представниками міськради та Наталинської сільради, начальницею Управління соціального захисту КРДА Світланою Гонтар і провідними роботодавцями району взяла участь у засіданні круглого столу під головуванням директора обласної служби зайнятості Володимира Міненка в Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості в місті Дергачі.

Для учасників заходу спочатку провели екскурсію майстернями навчального закладу, де готують фахівців сфери машинобудування та металообробки, будівельної та сільськогосподарської галузей, легкої промисловості та сфери обслуговування.

У спілкуванні з гостями, директор Харківського обласного центру зайнятості наголосив, що в Харківському центрі професійно-технічної освіти навчання проводиться за 35 ліцензованими професіями за дуальною та дистанційною формами, що дозволяє роботодавцям у короткий термін отримати кваліфікованих спеціалістів. Також акцентував увагу на організацію Центром різноманітних курсів як на замовлення роботодавців, так і громади.

За результатами засідання досягнуто домовленостей щодо подальшої співпраці та визначено основні напрямки роботи.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page