Вторник , 16 Июль 2024
На головну / НОВИНИ / У військовій справі важливий гарт

У військовій справі важливий гарт

Фото: https://www.facebook.com/groups/941585529330573/

Напередодні Дня збройних сил України, 6 грудня,в навчально-виховному комплексі № 3 влаштували тематичні спортивні  змагання серед старшокласників. У них також взяли участь вихованці гуртка військово-патріотичного виховання, який діє на базі Красноградського міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Хлопці змагалися у спритності, силі та витривалості, демонстрували навички вправляння зі зброєю. Служба, службою, а відпочивати теж потрібно вміти. Справжні вояки про це добре знають. Музичну паузу собі та іншим спортсменам забезпечив одинадцятикласник НВК № 3 Денис Зеленчук.  Хлопець відвідує місцеву школу мистецтв за класом гітари. Тож порадував слух учасників турніру грою на цьому інструменті. Сподобався публіці й показовий виступ іншої учениці НВК, водночас вихованки школи козацької майстерності «Булат» Поліни Бойко. Вона довела — володіння шаблею підкорюється не лише представникам сильної статі, а й дівчатам.

Під час змагань була й своєрідна хвилина пам’яті. Тоді згадали педагога НВК № 3 Степана Бобуха. У школі він пропрацював кілька десятиліть. Прийшов сюди на роботу майже відразу після Другої світової війни. Тривалий час викладав допризовну підготовку юнаків. Користувався великим авторитетом в учнів. Кілька років тому Степана Петровича не стало. Свій вірш йому присвятив випускник НВК № 3, а нині керівник гуртка військово-патріотичного виховання МНВК Володимир Зібаров, який особисто знав учителя.

Змагання завершилися. Напевно, що надалі хлопці ще не раз вдосконалюватимуть свої військово-спортивні вміння. Адже знання, як відомо, за плечима не носити.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page