Четверг , 9 Май 2024
На головну / НОВИНИ / Новини спорту

Новини спорту

Минулі вихідні запам’яталися кількома  спортивними подіями.

Визначилися переможці турнірів із шашок та шахів

Змагання відбулися, 24 серпня, з нагоди Дня незалежності України серед вихованців КЗ «Спортивний клуб «Олімп».

За інформацією сектору молоді та спорту райдержадміністрації, у шахах найсильнішими виявилися Владислав Бірюков, Артем Кулик та Віра Кучерук (тренер Марат Хайрулін). Вони посіли відповідно І, ІІ та ІІІ місце.

Турнірну таблицю у змаганнях із шашок очолив Ілля Погорілий. Срібло здобув Дмитро Ромасенко, бронза – в Олександра Бусигіна. Хлопці тренуються у Анатолія Яковенка.

 

Кубок із пляжного футболу виграли сусіди

Гаряча футбольна баталія розгорнулася минулої неділі на міській зоні відпочинку. Команда «Бояри» з села Мартинівка Карлівського району обійшла суперників й стала фаворитом турніру. Представники «Бояр» Данило Гельмель та В’ячеслав Лисенко завоювали звання кращого гравця та кращого бомбардира відповідно.

Другий результат у ФК «Верлан» із селища Верхня Ланна. Третє призове місце за командою «Ураган» із Наталиного.

 

 «Братани» з Кегичівки — кращі у пляжному волейболі

Таким промовистим іменем свою команду назвали Євген Коробка та Артем Бондаренко. Спортивна пара перемогла у Кубку Красноградщини з пляжного волейболу. У цьому  турнірі, 25 серпня, на міській зоні відпочинку взяли участь вісім команд.

Срібні нагороди вибороли «Куми» із Кобзівки – Сергій Гета і Андрій Мирончук. Останній також став кращим гравцем змагань. Замкнула трійку лідерів ще одна команда з Кобзівки «Біс-М» у складі Віталія Сітяєва та Станіслава Саврука.

 

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page