Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Сім гривень за поїздку з Краснограда до Наталиного, 30 грн — до Березівки

Сім гривень за поїздку з Краснограда до Наталиного, 30 грн — до Березівки

За попередньою інформацією перевізника ТОВ «Фенікс», саме такими невдовзі можуть бути ціни на поїздки в громадському транспорті приміського сполучення до населених пунктів Наталинської територіальної громади.

 Моніторинг рентабельності рейсів, який уповноважені особи від сільської ради проводили спільно з працівниками ТОВ «Фенікс», виявив збитковість низки маршрутів. Водночас збільшилася ціна на паливно-мастильні матеріали та інші виробничі витрати. Тож перевізник попередив про ймовірне підвищення ціни за послугу, — йдеться у повідомленні на сторінці Наталинської громади у фейсбуці.

Передбачається, що надалі вартість поїздок зросте за всіма напрямками.

За деякими з них також  із 16 лютого вже змінився розклад руху.

Маршрут Красноград-Кобзівка-Лукашівка замість 25 грн, коштуватиме 30 гривень. Він відравлятиметься з міської автостанції щочетверга о 06.00 та 12.00.

До Садового та Дружби пасажирів доправлятимуть у вівторок о 05.30 та 10.40, передбачуване збільшення ціни до Садового з 25 до 30 грн , до Дружби —  з 18 до 22 грн в один бік.

З Краснограда до Березівки маршрутки рухатимуться  у вівторок і п’ятницю,  у решту днів лише до Петрівки. Час відправлення — 05-30; 10-00; 14-00. Вартість зміниться з 25 грн до 30 грн.

З автостанції Краснограда до Мартинівки та Добреньки можна буде доїхати у вівторок і суботу. До місця призначення вони вирушатимуть о 06.45 та о 13.00. Поїздка до Мартинівки коштує зараз 13 грн, а буде – 16 грн, до Добреньки – 15  та 20 гривень відповідно.

До Петрівки маршрутки ходитимуть щоденно о 17.20 , крім вихідних, ціна збільшиться з 20 до 25 гривень.

До Наталиного громадський транспорт теж рухатиметься щоденно. Після здороження поїздка в одну сторону обійдеться пасажирам у сім гривень. Нині вона коштує 5 грн.

Підвищення вартості поїздок очікується з 19 лютого.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page