Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / COVID-19 не відступає

COVID-19 не відступає

За словами директорки КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганни Васенко, на понеділок, 29 березня, у цьому медичному закладі перебувають 95 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19, ще 31 — з підозрою на коронавірусну інфекцію.

Наразі лише 5 «ковідних» ліжок із 131 залишаються вільними. Серед хворих три дитини — вихованці Кобзівської гімназії, М.-Комишуватського ліцею та ліцею № 1 ім. О. І. Копиленка м. Краснограда. Спостерігається важкий перебіг хвороби. Багато киснево залежних і тяжких пацієнтів. Задіяні усі 80 концентраторів. Кисню вистачає.
Протягом минулого тижня не обійшлося без летальних випадків. Померло від COVID-19 шестеро жителів Красноградського району, зокрема 5 осіб у віці 60+ та 44-річний мешканець с. Піщанка.
Не краща ситуація і в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району». Виконувачка обов’язків директора Руслана Равлюк пояснює, що сімейні лікарі працюють у надзвичайному режимі. 217 осіб перебувають на амбулаторному лікуванні з підтвердженим діагнозом коронавірусу. У 174 пацієнтів COVID-19 вперше виявлено.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page