Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / COVID-19: ситуація в районі на 19 жовтня

COVID-19: ситуація в районі на 19 жовтня

Як повідомила директорка КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганна Васенко під час апаратної наради в райдержадміністрації цього понеділка, протягом минулого тижня діагноз «COVID-19» підтверджено у дев’яти пацієнтів, летальних випадків не було.

Лише за минулі два вихідних дні до райлікарні госпіталізовано 16 хворих на пневмонію. До речі, результати ПЛР-тестів медичний заклад отримує на 7-10 день.

З минулого понеділка збільшено кількість ліжко-місць для пацієнтів з коронавірусною інфекцією та пневмоніями із 60-ти до 131-го. Це інфекційне та половина хірургічного відділення, відділення екстреної невідкладної медичної допомоги, реанімація, терапевтичне та дитяче відділення. Однак сьогодні вони вже заповнені майже на 90 відсотків. Тож голова КРДА Олександр Кайдаш наголосив на необхідності формування резерву ліжко-місць.

За словами керівниці КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» Руслани Равлюк, наразі 68 хворих на COVID-19 перебувають на амбулаторному лікуванні.

Щодня кожен сімейний лікар приймає до 60 пацієнтів. Це велике навантаження на медиків як фізично, так і психологічно. Тож бережімо лікарів і бережімося самі.      

 

 

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page