Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / COVID-19 не відступає

COVID-19 не відступає

За словами директорки КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганни Васенко, на понеділок, 29 березня, у цьому медичному закладі перебувають 95 пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19, ще 31 — з підозрою на коронавірусну інфекцію.

Наразі лише 5 «ковідних» ліжок із 131 залишаються вільними. Серед хворих три дитини — вихованці Кобзівської гімназії, М.-Комишуватського ліцею та ліцею № 1 ім. О. І. Копиленка м. Краснограда. Спостерігається важкий перебіг хвороби. Багато киснево залежних і тяжких пацієнтів. Задіяні усі 80 концентраторів. Кисню вистачає.
Протягом минулого тижня не обійшлося без летальних випадків. Померло від COVID-19 шестеро жителів Красноградського району, зокрема 5 осіб у віці 60+ та 44-річний мешканець с. Піщанка.
Не краща ситуація і в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району». Виконувачка обов’язків директора Руслана Равлюк пояснює, що сімейні лікарі працюють у надзвичайному режимі. 217 осіб перебувають на амбулаторному лікуванні з підтвердженим діагнозом коронавірусу. У 174 пацієнтів COVID-19 вперше виявлено.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page