Суббота , 18 Май 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус: на Красноградщині статистика стабільна

Коронавірус: на Красноградщині статистика стабільна

На 24 липня, як і напередодні, в інфекційному відділенні Красноградської ЦРЛ перебувають троє пацієнтів із COVID-19. Стан їхнього здоров’я медики розцінюють як задовільний, кисневий супровід не застосовується, — поінформували в ЦРЛ. Також ще одна пацієнтка з позитивним тестом на коронавірус на самоізоляції. За минулу добу нових випадків коронавірусної інфекції  в районі не зафіксовано. Біологічний матеріал пацієнтів із підозрою на коронавірус  переданий до обласної вірусулогічної лабораторії. Результати стануть відомі згодом.

Однак на Харківщині за минулу добу виявили 73 нові випадки COVID-19 та 80 залишаються під підозрою. Відучора хвороба забрала ще одне життя. Наразі в регіоні зафіксовано 121 летальний випадок. За весь період спостережень СOVID-19 діагностували у 3276 жителів області, з них 1845 наразі одужали, — повідомляє Харківський обласний лабораторний центр.

Про нас admin

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page