Вторник , 16 Июль 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Ще одна пацієнтка Красноградської ЦРЛ одужала після COVID-19

Ще одна пацієнтка Красноградської ЦРЛ одужала після COVID-19

З інфекційного відділення районної лікарні виписали мешканку Зачепилівщини. Повторні ПЛР-аналізи підтвердили, що вона вилікувалася від коронавірусу, — повідомили в ЦРЛ. Зараз в умовах стаціонару з діагнозом COVID-19 залишається двоє пацієнтів, один із них готується до виписки.

Раніше для проведення ПЛР-діагностики до обласної вірусологічної лабораторії відправили  біологічний матеріал від хворих із пневмоніями, які наразі проходять стаціонарне лікування,  та осіб, що контактували з пацієнтами з коронавірусом і тепер знаходяться під спостереженням медиків. Всі вони показали негативний результат. Ще кілька проб направили для проведення ПЛР-тестів 26 травня, їхні висновки стануть відомі згодом.

Повторні аналізи невдовзі проведуть двом дітям, у яких полімеразно ланцюгова реакція на COVID-19 була позитивною. Симптомів хвороби у них немає. Вони почуваються задовільно та продовжують дотримуватися режиму самоізоляції під наглядом сімейних лікарів.

За інформацією Харківського обласного лабораторного центру  на 26 травня  в Красноградському районі залишаються три підозри на коронавірус та 15 підтверджених випадків.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page