Среда , 8 Май 2024
На головну / НОВИНИ / Проблемний каналізаційний колектор через Берестову вдалося приборкати

Проблемний каналізаційний колектор через Берестову вдалося приборкати

Минулої п’ятниці працівники комунального підприємства «Водоканал» змонтували тимчасову систему, якою нечистоти з каналізаційно-насосної станції № 3 у Наталиному перекачуватимуться до головної КНС у Краснограді, розташованій на вул. Преображенській, 54. Наразі витоку нечистот у річку немає.

— Реалізація проекту «Капітальний ремонт частини каналізаційного напірного колектору (зони дії КНС № 3)2 крізь річку Берестова в Наталине відтерміноване до кінця червня. Саме стільки часу необхідно, щоб завод виготовив специфічну трубу для її заміни на цій ділянці, — пояснив кореспонденту видання директор ККП «Водоканал» Микола Дубина. — Районної радою було прийнято рішення обладнати тимчасову систему водовідведення. На ці потреби депутати виділила додаткові кошти.

Таким чином, було закуплено і прокладено 800 метрів поліетиленової труби діаметром 110 міліметрів. За словами М. Дубини, резервну лінію використовуватимуть і на час проведення капітального ремонту КНС, а також у випадку аварійних ситуацій.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page