Вторник , 16 Июль 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / «Родинні історії війни»: стань учасником акції до Дня перемоги

«Родинні історії війни»: стань учасником акції до Дня перемоги

Поділитися сімейними спогадами, пов’язаними з подіями Другої світової війни, жителям Красноградщини пропонують організатори ініціативи — КЗ «Красноградський Будинок культури». Аби долучитися до акції, необхідно у фейсбуці  на власній сторінці або в приватному повідомленні до ініціаторів заходу опублікувати розповідь із хештегом  #РодинніІсторіїВійни. Найзворушливіші дописи оприлюднять на широкий загал у соціальних мережах.

Формат історії може бути різним: відеоробота чи текст — від короткої інформації до розлогих матеріалів. Основою публікації мають бути родинні перекази та/або спогади очевидців воєнного часу. До кожної розповіді необхідно обов’язково додати фотографії героя/героїв, про яких йдеться в тексті.

Акція «Родинні історії війни» присвячена Дню пам’яті та примирення 8 травня та 76-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Друга світова війна не оминула жодної української родини. Більш ніж 7 мільйонів українців брали участь у бойових діях, а кожен житель України, відчув на собі усі незгоди воєнних часів. За цими подіями долі конкретних людей. Без їхніх історій наша пам’ять про вогнені сорокові не буде цілісною, — зазначають організатори.

Детальніше про умови акції читайте тут.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page