Вторник , 21 Май 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Футболісти-ветерани з Краснограда впевнено перемогли у товариському матчі

Футболісти-ветерани з Краснограда впевнено перемогли у товариському матчі

Учасники товариського футбольного матчу Красноград-Карлівка, 07 лютого

Суперниками красноградців були спортсмени з Карлівки. Гра відбулася сьомого лютого на футбольному полі зі штучним покриттям, розташованому на території місцевого педагогічного  фахового коледжу. Земляки обіграли гостей із рахунком 8:4.

— Попри непривітну погоду  та інші несприятливі обставини намагаємося постійно тренуватися, зараз збираємося тричі на тиждень. Також для підтримки фізичної форми влаштовуємо подібні змагання, — розповів інструктор з фізкультури КЗ «Спортивний клуб «Олімп» Олександр Уткін. —Матч видався цікавим. Сподіваюся, що незалежно від фінального рахунку всі учасники залишилися задоволеними перебігом зустрічі.

Фіналісти Кубка з футболу від 31 січня: збірні Краснограда та Карлівки

Тридцять першого січня місцеві футболісти-любителі у віковій категорії 35+ також провели Кубок із футболу. Організатори турніру приймали команди з Кегичівки, Карлівки, а також діючих чемпіонів області у футбольних змаганнях на великому полі – збірну ветеранів Сахновщини. У полуфіналі карлівчани перемогли гравців із Кегичівки з результатом 2:0, а красноградці в напруженому протистоянні здолали команду з Сахновщини – 5:4. У фінальному матчі збірна Краснограда змагалася з командою Карлівки. У підсумку різниця у два м’ячі 4:2  на користь господарів вирішила ім’я володаря Кубка. Відтак місцеві ветерани футболу записали собі в актив ще одну перемогу.

За словами Олександра Уткіна, футболісти продовжуть активно брати участь у змаганнях. Тринадцятого лютого футбольна команда села Піщанка та збірна ветеранів 35 + планує виїзд до Карлівки. Там відбудуться змагання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Фото з архіву Олександра Уткіна

Про нас admin

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page