Пятница , 29 Март 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / 25 жовтня — місцеві вибори в Україні

25 жовтня — місцеві вибори в Україні

Сьогодні  обиратимемо представників до обласних, районних, міських, селищних та сільських рад, а також голів Красноградської міської та Наталинської сільської територіальних громад. Виборчі дільниці будуть відкриті з 08.00 до 20.00. 

Нагадуємо, що з огляду на карантинні обмеження через поширення коронавірусної інфекції учасникам голосування рекомендують не брати з собою дітей на виборчі дільниці.

Виборців, які заходитимуть до виборчих дільниць для голосування, запитуватимуть щодо наявності симптомів респіраторних захворювань та вимірюватимуть температуру. Перед входом до приміщення необхідно  обробити руки дезінфікуючими засобами, а всередені нього перебувати  у респіраторі або захисній масці. Члени виборчої комісії можуть звернутися до виборців з проханням тимчасово зняти маску для підтвердження особи. Під час голосування громадянам рекомендують користуватися особистою ручкою.

У приміщеннях буде нанесена розмітка, що вказує на дотримання дистанції не менше 1 метра. Потоки виборців на вхід та на вихід мають бути розділені. Також рекомендується одночасне перебування виборців на дільниці з розрахунку не більше трьох осіб на один стіл для видачі бюлетенів.

Виборці, які дотримуються самоізоляції, можуть проголосувати за місцем перебування. Для цього вони повинні були не пізніше ніж о 20 годині останньої п’ятниці перед днем виборів подати заяву з доданою довідкою медустанови про стан здоров’я (перебування на самоізоляції). У день голосування таким виборцям необхідно самостійно, не передаючи в руки членам виборчої комісії, показати документ, який підтверджує особу та громадянство України. Члени комісії, які забезпечують голосування за місцем перебування, мають бути в масках, рукавичках, захисному щитку. І після кожного відвідування проводити утилізацію засобів захисту.

Про нас admin

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page