Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Масований обстріл прикордоння. Ранкове зведення від Олега Синєгубова

Масований обстріл прикордоння. Ранкове зведення від Олега Синєгубова

Про ситуацію в Харківській області на 24 лютого повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. Сьогодні виповнюється рік від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. Героїчний спротив діям загарбників триває.

За словами Олега Синєгубова, минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні населені пункти в Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах області.

Вчора зранку, попередньо з ЗРК С-300, російські окупанти вдарили по адміністративній будівлі в смт Дворічна Куп‘янського району. Дві людини — чоловік і жінка — отримали поранення.

Під час проведення рятувальних робіт ворог вдруге обстріляв Дворічну. Бив прицільно по рятувальниках. Пошкоджено щонайменше 4 автомобілі ДСНС. Через ризик для життя еменесників роботи з розбору завалів було призупинено.

Протягом дня ворог масовано обстрілював Куп’янськ та навколишні села. У Куп’янську поранення зазнали 54- та 61-річна жінки та 43-річний чоловік. У Куп’янському районі поранення протягом доби отримали 4 особи 49, 68, 72 та 73 років. Усі вони госпіталізовані й отримують медичну допомогу.

Крім того, у Куп’янську обстрілами зруйновано 4 житлові будинки. У районі пошкоджено будинки та господарчі споруди, сталися пожежі.

На лінії зіткнення наші захисники надійно утримують позиції та дають відсіч усім спробам ворога просунутися вперед. 

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page