Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / Вночі ворог обстріляв Харків та Золочів. Олег Синєгубов

Вночі ворог обстріляв Харків та Золочів. Олег Синєгубов

 

Про ситуацію на Харківщині на 16 вересня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов.

За його словами, минулої ночі ворог завдав ракетних ударів по Харкову та смт Золочів Богодухівського району.

В Слобідському районі Харкова ракета влучила в землю поряд з двоповерховим житловим будинком. Його частково пошкоджено, зруйновано п’ять гаражів, згоріло авто. Легкі ушкодження отримали чотири людини, зокрема двоє дітей п’яти та сімнадцяти років.

У Київському районі ракета поцілила в одноповерхову нежитлову будівлю. На щастя, обійшлося без втрат.

Близько 3:30 ночі дві ракети окупантів влетіли в асфальт неподалік закладу освіти в смт Золочів. У будівлі вибито вікна. Попередньо — без втрат.

Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював нещодавно звільнені населені пункти в Харківському, Куп’янському та Ізюмському районах. Зруйновані житлові будинки, є постраждалі.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби в Куп’янському районі 10 осіб зазнали поранення, зокрема двоє дітей 12 та 13 років. Ще одна поранена жінка в Ізюмському районі, та одна – у Харківському.

Наші військові продовжують завдавати вогневого ураження російським окупантам на лінії зіткнення. Ворог зазнає відчутних втрат у живій силі, техніці та боєприпасах. Підтримуймо ЗСУ, Україна переможе!

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page