Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / Бльзько третьої ночі ворог обстріляв Лозову. Євген Синєгубов

Бльзько третьої ночі ворог обстріляв Лозову. Євген Синєгубов

Характеризуючи ситуацію на Харківщині на 13 вересня, начальник ХОВА Олег Синєгубов зазначив, що минулої ночі обстрілів Харкова не зафіксовано. Проте близько третьої ночі ворог обстріляв Лозову. Є пряме влучання в об’єкт освіти. Сталася пожежа. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Крім того, протягом минулої доби ворог масовано обстрілював Харків та Харківський, Чугуївський і Куп’янський райони області.

За даними Центру екстреної медичної допомоги, упродовж доби в Харкові загинула одна людина, шестеро отримали поранення. Також одна людина поранена в Ізюмському районі. В Харківському районі двоє поранених, один з них підірвався на міні в Руських Тишках. У Куп’янському районі двоє цивільних загинули.

На звільнених територіях фіксуються воєнні злочини окупантів, залишається високою мінна небезпека. Наші військові, поліція, ДСНС вживають заходів щодо повернення на ці території мирного життя, підсумував Олег Синєгубов.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Зміни до порядку призначення допомоги внутрішньо переміщеним особам

Управління соціального захисту населення Красноградської районної державної адміністрації інформує, що Урядом прийнято Постанову Кабінету Міністрів …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page