Пятница , 29 Март 2024
На головну / Uncategorized / За добу на Харківщині поранено 13 мирних жителів, 3 людини загинули. Олег Синєгубов

За добу на Харківщині поранено 13 мирних жителів, 3 людини загинули. Олег Синєгубов

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію в регіоні на п’ятницю, 24 червня.

Минулої ночі ворог обстріляв Київський район Харкова, район ХТЗ. Пошкоджено об’єкт спортивної інфраструктури. Попередньо ніхто не постраждав.

На території області протягом минулої доби окупанти обстрілювали Чугуївський, Ізюмський, Богодухівський та Харківський райони. Зруйновані житлові будинки та господарчі споруди. На жаль, є поранені та загиблі.

У Чугуєві вчора поранення зазнали шестеро людей, зокрема двоє дітей шести і дев’яти років. Ще одна людина поранена в с. Велика Бабка. У Золочеві також одна людина поранена. В с. Андріївка Ізюмського району поранено дві цивільні особи.

У м. Балаклія вчора дві людини загинули. Сьогодні зранку внаслідок обстрілу поранено одну жінку, ще одна  загинула, а її чоловік отримав поранення.

На ранок ворог обстріляв і с. Кутузівка Харківського району. Одна людина зазнала поранення.

На лінії зіткнення тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на утриманні раніше зайнятих позицій та активізував діяльність

диверсійно-розвідувальних груп.

У районі Ізюма росіяни обстрілюють цивільну інфраструктуру та готують черговий наступ у напрямку м. Слов’янська. Наші захисники продовжують нищити ворога та тримати свої рубежі.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Читайте в наступному номері

8 лютого 2024

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page