Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Шістдесят безпритульних тварин знайшли господарів

Шістдесят безпритульних тварин знайшли господарів

Таким є підсумок акції «Прилаштуй 100», який реалізовували учасники ГО «Волонтерська ліга» в рамках проєкту за підтримки Британської ради в Україні. Він стосувався неформальної освіти активістів з тематики благодійної та волонтерської активності.

— Завдяки участі в цій ініціативі волонтери навчилися працювати в команді, писати проєкти, відтак отримали необхідні інструменти для подальшого успішного  розвитку організації, — резюмує голова правління ГО «Волонтерська ліга» Наталія Гришина. — Ми провели тренінг на підтримку «Школи волонтерства». Таким чином наша команда поповнилася ще десятьма активістами. Разом із членами клубу «Лапки, носики, хвости», який діє при публічній бібліотеці, тепер навколо нас об’єдналося більше 30 людей, яким небайдужа доля пухнастих безхатьок і вони готові їм активно допомагати.

Результатом роботи також стали два соціальні відеоролики та кілька банерів, які розмістили в центрі Краснограда. Основна ідея цих зображень нагадати людям, що поява на вулицях населених пунктів безпритульних тварин – насамперед провина їхніх безвідповідальних господарів. Та одними з головних надбань проєкту Наталія Гришина назвала відкриття гарячої телефонної лінії для допомоги чотирилапим безхатченкам, а також рахунків для збору благодійних внесків.

— Першого травня на відкритому повітрі у RedPark мав відбутися Форум волонтерів. Та через складну епідеміологічну ситуацію з поширенням коронавірусу вирішили перенести його в онлайн-формат, — повідомила Наталія Гришина. — Плануємо зібрати наших найзавзятіших помічників, родини, які забрали з вулиці тварин-безхатченків, подякувати ветеринарним лікарям Сергію та Віктору Воротніковим та їхньому асистенту Галині Ханкільдієвій, які тісно з нами співпрацюють. Діяльність «Волонтерської ліги» підтримує Красноградська міська рада. Тож найактивніших чекають відзнаки від міськради.

До теми

Медична та інша необхідна допомога тваринам надається коштом благодійних внесків. Перерахувати їх можна за такими реквізитами:

рахунок UA223515330000026000052188052

код ЄДРПОУ 44013140,

МФО 351533,

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Або поповнення картки ПриватБанк 5169330523138870

 

Телефон гарячої лінії для допомоги пухнастим-безхатченкам — +38(099)716-50-57.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page