Вторник , 19 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Четверте видання альманаху «Красноградські етюди» побачило світ

Четверте видання альманаху «Красноградські етюди» побачило світ

Літературно-художня збірка видається за підтримки міської ради. Нову книгу презентували 16 вересня в залі засідань мерії.  У презентації взяли участь автори творів, які увійшли до цього випуску.

Серед дописувачів чимало дебютантів — випускниця ліцею № 1 Ірина Козюпа, медик Любов Новікова, педагогиня Валентина Мухортова, художниця  декоративно-ужиткового мистецтва Галина Скринник, співачка Анжеліка Манучарян. Об’єднує авторів любов до рідного міста. Про нього вони розповідають через призму власних переживань, історію вулиць і будівель, діляться спогадами про відомих земляків.

«Красноградські етюди» читають далеко за межами міської громади. Примірники альманаху є в Національній бібліотеці ім. В. І. Вернадського у Києві, у книгозбірні міста Кропивницького, де видається збірка. Наразі його замовили до Харківської державної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка.

Наступного року планується вихід п’ятого ювілейного випуску «Красноградських етюдів». Ініціатори видання налаштовані розширити його сторінки, залучати нових авторів та поширювати в усіх територіальних громадах Красноградщини. Останнє, четверте видання, вийшло тиражем у 100 примірників. Традиційно частину з них відразу передали до бібліотек, які підпорядковуються міській раді. Ознайомитися зі змістом збірки нині можуть всі охочі.

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page