Среда , 17 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Харківщина під вогнем окупантів: зруйновані будівлі, є поранені

Харківщина під вогнем окупантів: зруйновані будівлі, є поранені

Про ситуацію на п’ятницю, 17 червня, у своєму телеграм-каналі розповів начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. За його словами, протягом минулої доби ворог обстрілював Шевченківський, Новобаварський та Холодногірський райони міста Харкова, а також населені пункти області.

Зокрема, у Харкові пошкоджені промислові будівлі та будівлі приватного підприємства, жертв і постраждалих немає. У Харківському районі зазнали руйнацій приватні домоволодіння в Дергачах, палала господарча споруда та технічна будівля в смт Пісочин. Пошкоджено приватний будинок і гараж в смт Коробочкине, що на Чугуївщині, знищено приватний автотранспорт. Касетними боєприпасами обстріляно Золочів, постраждали 7 будинків. Жінка 82 років отримала поранення. У с. Морозівка Ізюмського району поранений 70-річний чоловік. 

«Загалом у Харківській області за минулу добу пошкоджено понад 10 приватних осель, зруйнована школа та багатоквартирний будинок, двоє цивільних поранені. Це все воєнні злочини російських окупантів! Тривають бойові дії на лінії зіткнення. На Харківському напрямку ворог намагався здійснити розвідку боєм в районі Кочубеївки, але зазнав втрат і відійшов. У районі Ізюма окупанти намагаються продовжити наступ в напрямку Слов’янська. Наші захисники відбивають усі атаки ворога, завдають йому відчутних втрат. Допомагаймо ЗСУ та наближаймо перемогу!» — зазначив Олег Синєгубов.  

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page