Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / У «Імпульсі» визначили кращого танцюриста брейкдансу-2020

У «Імпульсі» визначили кращого танцюриста брейкдансу-2020

У танцювальному  колективі районного Будинку культури стало доброю традицією влаштовувати наприкінці року підсумкові змагання. Пандемія коронавірусу не стала цьому на заваді. З дотриманням необхідних обмежень тут влаштували запальний батл. Без глядачів, але з призами та іншими відзнаками.

Отже, у старшій групі перше місце посів Гліб Чістіков (b-boy JUMPER), друге та третє в Олександра Сулика (b-boy SASHA) та Владислава Башкатова (b-boy  VETER )відповідно.

У молодшій віковій категорії переміг Андрій Бакуменко (b-boy ANDREY). «Срібло» здобув Дмитро Карпенко (b-boy PATRON), «бронзу»  — Геннадій Павлов (b-boy GEMINI).

Подарунком для учасників турніру став майстер-клас від досвідченого брейкдансера Владислава Трофимова (b-boy TROFF). Танцор є вихованцем брейкінг школи » LZB » з Лозової. Нині представляє харківський танцювальний колектив «X MAKERS».

— З відомих причин тренувальний процес тепер зведений до мінімуму, тому особливо важливо підтримувати у вихованців інтерес до занять, — зазначив тренер «Імпульсу» Валерій Карпенко. — Такі змагання виконують не тільки заохочувальну функцію. Вони дають можливість учням продемонструвати вміння і навички, якими вони оволоділи. Також допомагають визначитися з подальшим напрямком тренувань.

Учасників турніру відзначили дипломами. Переможців кожної вікової категорії преміювали поїздкою на Всеукраїський фестиваль із брейкдансу. Поки подібні масштабні заходи не проводяться. Однак, коли відновляться, тренер обіцяє покрити  витрати на таку подорож.

ФОТО з архіву танцювального колективу «Імпульс»:

З дипломами зліва направо: Геннадій Павлов, Олександр Сулик,  Андрій Бакуменко, Гліб Чістіков, Дмитро Карпенко, Владислав Башкатов.

Другий ряд: Данило Годзенко(b-boy RIO, кращий учень-2015)  , Валерій Карпенко, Олексій Вятчанов (b-boy КILLER, кращий учень -2014), Владислав Трофимов (b-boy TROFF).

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page