Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / У школах і дитсадках Красноградської міської ради запровадять уроки добра

У школах і дитсадках Красноградської міської ради запровадять уроки добра

З ініціативи громадської організації «Волонтеська ліга» була укладена тристорення угода між нею, відділом освіти міськради та благодійним фондом «Щаслива лапа» на впровадження виховної програми гуманного поводження з тваринами.

— Місцеві заклади освіти неодноразово ставали учасниками акцій і конкурсів від БФ «Щаслива лапа», який опікується долею пухнастих безхатченків. Ця організація також розробила освітню програму «Біоетика». Саме за цією методикою проводитимуться уроки доброти, — розповіла член правління ГО «Волонтерська ліга» Наталія Гришина. — Нещодавно відбулася онлайн-зустріч представників фонду з місцевими освітянами. Найактивніші учасники отримали необхідні методичні матеріали для проведення таких занять.

Як зазначають у БФ «Щаслива лапа», Красноградська міська територіальна громада стала першою на Харківщині, де «Біоетику» впроваджуватимуть на практиці  у закладах освіти.

— До вирішення проблеми з безпритульними тваринами важливо підходити комплексно, залучати усі можливі інструменти співпраці, зокрема,  проводити відповідну просвітницьку роботу, — говорить Наталія Гришина. — Певна, взаємодія з цим благодійним фондом матиме позитивний вплив на виховання юного покоління щодо турботливого ставлення до братів менших.

Нагадаємо,  для допомоги безпритульним тварина на Красноградщині діє телефон гарячої лінії — +38(099)716-50-57.

Фото до публікації: БФ «Щаслива лапа»

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page