Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / У СК «Олімп» вшанували пам’ять Віктора Лактіонова

У СК «Олімп» вшанували пам’ять Віктора Лактіонова

Тривалий час він був тренером спортивного клубу з шашок-64 і виховав чимало талановитих спортсменів. Неодноразово сам посідав призові місця у змаганнях, мав звання кандидата в майстри спорту і титул чемпіона Харківщини. Взимку 2017-го земний шлях Віктора Лактіонова увірвався. Тепер щорічно у СК «Олімп» влаштовують турніри, аби згадати та віддати шану його світлій особистості.

У суботу, 15 січня, у меморіалі взяли участь шашкісти з Краснограда, Кегичівки та Карлівки. Почесними гостями змагань були діти Віктора Лактіонова — Тетяна Різван та Олександр Лактіонов.

Турнір відбувався у двох вікових категоріях. Переможцем серед спортсменів старшого покоління став Анатолій Яковенко, другий і третій результат у Миколи Хармуса та Андрія Грідюшка відповідно. У групі юніорів турнірну таблицю очолив Максим Печериця. Відразу за ним за сумою очок розмістився Данило Конарєв. Замкнув трійку лідерів Дмитро Хохлов.

— Меморіал Віктора Лактіонова із шахів за останні роки став уже традиційним і ми зацікавлені, аби ця традиція продовжувалася, — зазначив директор КЗ СК «Олімп» Віктор Перехода. — З Віктором Захаровичем пов’язана значна частина історії нашого клубу, якою важливо поділитися з нинішніми  вихованцями. Багато цікавих спогадів про нього зберігається в сімейному архіві Лактіонових. Це вирізки публікацій із преси, його фотографії, особисті відзнаки. Завдяки доньці Віктора Лактіонова Тетяні учасники змагань мали нагоду побачити частину з цих матеріалів. Відтак пам’ять про ті події не згасне.

Переможцям і призерам турніру вручили нагороди. Наостанок для всіх учасників влаштували невелике частування за «солодким» столом.

Фото з архіву СК «Олімп»

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page