Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / У Петрівці урочисто відкрили магазин. На черзі — аптека

У Петрівці урочисто відкрили магазин. На черзі — аптека

Святкова подія сьогодні відбулася в Наталинській сільській громаді. У центрі села Петрівка, неподалік від парку, гостинно розчинив свої двері «Продмаг». Крамницю з великим асортиментом товарів продовольчої групи, побутової хімії, дитячих іграшок та інших корисних речей започаткувала місцева підприємниця Юлія Скотаренко.

Відкриваючи урочистий захід, Наталинський сільський голова Олена Третяк зазначила, що цей проєкт став реальністю завдяки співпраці сільської ради з місцевим сільгосппідприємством, а також ініціативі ФОП Юлії Скотаренко. Незважаючи на складний час, пов’язаний з воєнною агресією, у селі з’явився такий чудовий магазин. Окрім широкого асортименту товарів, це ще і робочі місця для жителів села, і податки в бюджет. Отож громада живе і розвивається.

— Усі зусилля ми спрямовуємо на те, щоб населені пункти сільської ради ставали ще комфортнішими для проживання, — наголосила Олена Третяк. — Крок за кроком поліпшуємо благоустрій територій. До речі, це не остання наша ініціатива у Петрівці. Невдовзі плануємо відкрити тут аптеку. Вчора завершився аукціон щодо виділення приміщення для цього. Тож досить скоро петрівчанам не потрібно буде їхати до Краснограда, щоб придбати необхідні медикаменти.

 

Більше — у черговому числі газети «Вісті Красноградщини»   

  

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page