Вторник , 23 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / У закладах освіти Красноградської міської ради вакциновано проти коронавірусу понад 80 % працівників

У закладах освіти Красноградської міської ради вакциновано проти коронавірусу понад 80 % працівників

Таку статистику ранком 31 серпня повідомили у відділі освіти міськради.

— На сто відсотків вакцинувалися фахівці інклюзивно-ресурсного центру. У Хрестищенському та Піщанському ліцеях 93 % та 90 % відповідно. Понад 80 % у ліцеях № 1, № 3, № 5, у решти закладів загальної середньої та дошкільної освіти кількість вакцинованих наближається до цієї цифри і вище, — уточнила начальник відділу освіти Красноградської міської ради Антоніна Турова. — На 90 % щепилися працівники дитячо-юнацької спортивної школи, 95 % у —центрі дитячої та юнацької творчості та 89 % у центрі позашкільної освіти.

Найменше вакцинованих від COVID-19 у закладах освіти міськради на кінець серпня спостерігалося у міжшкільному навчально-виробничому центрі та ліцеї № 2. Там на момент оприлюднення інформації щеплення отримали 60% працівників.

Високі показники вакцинації серед освітян демонструють у Наталинській, Кегичівській та Старовірівській громадах. Дві школи Старовірівської ТГ також зареєструвалися на участь у конкурсі «Вакциновані та відкриті». Його ініціювало Міністерство охорони здоров’я спільно з  Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та магазином гаджетів і аксесуарів «Цитрус». Учасниками можуть бути педагогічні колективи, де щеплення отримали понад 80 % працівників. Для переможців передбачені призи та суперпризи — набори компьютерів, гарнітур і роутерів.

Найповільніше імунізація проти коронавірусу на початок нового навчального року просувається в колективах закладів освіти Зачепилівської та Сахновщинської громад. Щеплення там мають лише 35% та майже 50% працівників відповідно.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page