Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / У відділі освіти райдержадміністрації підбили підсумки ЗНО-2020

У відділі освіти райдержадміністрації підбили підсумки ЗНО-2020

Результати зовнішнього незалежного оцінювання проаналізували в розрізі закладів загальної середньої освіти району: міських ЗЗСО, а також Піщанського, Миколо-Комишуватського, Петрівського навчально-виховних комплексів та Хрестищенськго ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Під час щотижневої апаратної наради в КРДА їх озвучила керівник профільного відділу  Антоніна Турова.

Кращих показників із української мови та літератури досягли випускники НВК № 3. Вони написали тести із середнім балом —  161, 8. Також учні цього навчально-виховного комплексу найкраще від школярів інших ЗЗСО справилися з тестовими завданнями з історії України (с. б. — 148, 1), біології (с. б. — 162,0) та англійської мови (с. б. — 154,3).

З математики та хімії найвищі результати показали учні Піщанського НВК, їхній середній бал склав 151,0 та 145,3 відповідно. Фізику найкраще знають вихованці НВК № 2, а саме на 160,5 балів у середньому, а географію у гімназії «Град» — 155,4 бали.

З біології та фізики не було жодного учня, який би не подолав поріг ЗНО. Натомість з історії України його не пройшли 11 школярів із 98 (11,22%), які писали тести, а з математики дев’ять випускників ЗЗСО зі 104 (8,66%), які були учасниками оцінювання. З інших навчальних предметів відсотки не подолання порогу не такі високі.

— Цифри свідчать, що у сільській місцевості за виключенням Піщанського НВК рівень знань учнів дещо нижчий, ніж у міських школах, — зазначила Антоніна Турова. – Педагогічні колективи ознайомленні з підсумками ЗНО за кожним предметом окремо. Тепер важливо зробити необхідні висновки та працювати над тим, аби підвищити рівень викладання навчальних дисциплін.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page