Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / У амбулаторіях Красноградщини з’явилося додаткове медичне обладнання

У амбулаторіях Красноградщини з’явилося додаткове медичне обладнання

Кожен заклад, який працює у системі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» і задекларований для надання медичних послуг отримав кисневі концентратори для денного стаціонару.

— Дванадцять концентраторів об’ємом 5 літрів кожен придбані за фінансової підтримки Красноградськоїї міської та Наталиської сільської територіальних громад, ще дванадцять місткістю 10 літрів закуплені коштом обласного бюджету і розподілені нам Департаментом охорони здоров’я Харківської облдержадміністрації , — розповіла в. о. директорки центру Руслана Равлюк. — Цим обладнанням користуватимуться для лікування пацієнтів денного стаціонару. Киснева терапія застосовуватиметься за призначенням лікаря. Медики пройшли необхідне навчання та вступний інструктаж із охорони праці. Отже, готові до роботи.

Також у амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Хрестище ввели в експлуатацію автоматичний гематологічний аналізатор та  напівавтоматичний аналізатор сечі, які закупили раніше. Обладнання призначене для проведення клінічних аналізів крові та сечі. Таке устаткування вже працює в амбулаторії мікрорайону 3. Також планується його установити в закладах охорони здоров’я первинної ланки медицини в селах Миколо-Комишувата і Петрівка.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page