Пятница , 29 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Культура / Успішні в академічному співі

Успішні в академічному співі

Вероніка Миколенко Галина Бондаренко, Олександр Бусигін, Світлана Шарова, Мирослава Резніченко, Олександра Неборак (зліва направо)

Вихованці Красноградського центру дитячої та юнацької творчості (КЦДЮТ)  13 листопада  взяли участь в обласному фестивалі академічного вокалу «Слобожанська камерата» і стали призерами творчого змагання. Учасники виступали на сцені КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

У конкурсі змагалися Вероніка Миколенко, Олександр Бусигін,  Мирослава Резніченко та Олександра Неборак. Вокалісти відвідують у КЦДЮТ вокально-хоровий колектив «Натхнення» під керівництвом Світлани Шарової. Кожен конкурсант виконував дві пісні під акомпанемент фортепіано. Музичний супровід забезпечила акомпаніатор Галина Бондаренко.

У підсумку красноградці не залишилися без відзнак. Олександр Бусигін виборов диплом І ступеня. Вероніка Миколенко та Мирослава Резніченко стали дипломантками ІІ ступеня, а Олександра Неборак – ІІІ ступеня.

У місцевому центрі дитячої та юнацької творчості пишаються вдалим виступом своїх вихованців і зичать нових перемог. Фестиваль «Слобожаська камерата» існує вже багато років. Він не передбачає дистанційного формату. Відтак  у 2020-му через пандемію коронавірусу  не проводився. Цьогоріч конкурс відновився, тим самим надзвичайно порадував прихильників академічного співу та класичної музики.

Фото з архіву КЦДЮТ

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page